SMS en afspraak

ONBETWIST UW TELECOMSPECIALIST!

Neem vrijblijvend contact met ons op! 088 – 8008.800

Waarom Herinneringen via een SMS?

SMS Herinneringen zijn effectief en kennen een zeer hoge notificatiegraad. SMS wordt snel gelezen en in tegenstelling tot bijvoorbeeld E-mail, gemiddeld binnen 1 minuut gelezen. SMS komt altijd gelegen en blijft hoog in de prioriteitenlijst van de ontvanger.

Voordelen

  • Mensen op een fijne manier service gericht attenderen op de gemaakte afspraak
  • sms reminder helpt bij het verminderen van het no show percentage op de gemaakte afspraken
  • U kunt in een bulk sms herinneringen sturen aan meerdere personen
  • Geen investering in eigen software voor uw sms & afspraak dienst, u kunt gebruik maken van de Telewebphone online sms portal.

Herinneringen via SMS zorgen ervoor dat mensen op doeltreffende wijze geattendeerd worden op gemaakte afspraken. Hiermee heeft u de mogelijkheid om op efficiënte en geautomatiseerde wijze persoonlijk met debiteuren, klanten of patiënten te communiceren.

Maar bovenal is SMS een zeer effectieve methode ter reductie van het aantal no-shows op gemaakte (langere termijn) afspraken. Het aantal no-shows neemt drastisch af, tot wel 30%!

De klanttevredenheid is hoog, uw declarabele uren nemen toe en dat zonder dat u inlevert op de productiviteit van uw medewerkers.

Voorbeelden hoe de sms & afspraak dienst kan worden ingezet

Afspraak herinnering

Beste…, u heeft aanstaande maandag om 15.00 uur een afspraak met mevrouw …. op onze locatie in Rotterdam.

Denk aan uw afspraak op ../../…. Om 14.00 uur bij Telewebphone.

We komen maandachtochtend om 11.00 uur bij u langs om uw deur te schilderen.

Afhaal bericht herinnering

U kunt uw herhaalrecept afhalen bij de apotheek. Uw fiets is gerepareerd. U kunt uw fiets komen afhalen.Uw APK keuring is voltooid. U kunt uw auto komen afhalen.

Betaalherinnering of betaalafspraak

SMS-Herinnering is ook zeer effectief om betalingsachterstanden te verminderen. Door op gepaste wijze uw debiteuren via SMS te herinneren aan betaalafspraken of openstaande facturen, zorgt u ervoor dat meer facturen voldaan zijn binnen de betaaltermijn. U bespaart tijd en geld op incassotrajecten en houdt meer tijd over voor uw core-business.

Bent u geïnteresseerd geraakt en bent u benieuwd hoe de sms omgeving eruit ziet? Vraag dan nu een gratis test-account aan. U vraagt deze aan door telefonisch contact met ons op te nemen of u vult ons contactformulier in.

smsdiensten

Waarom Telewebphone?

  • Persoonlijke advies en vakkundige begeleiding
  • Ruime keuze in sms diensten
  • Vanaf € 15,- per maand

Neem vrijblijvend contact met ons op! 088 – 8008.800

Neem contact met ons op

Op dit moment zijn wij niet in de gelegenheid om met u te chatten. U kunt ons mailen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Vragen, problemen of opmerkingen? Ik help u graag!

Klik op ENTER om te chatten