Regionale telefoonnummers

ONBETWIST UW TELECOMSPECIALIST!

Neem vrijblijvend contact met ons op! 088 – 8008.800

Regionale telefoonnummers

Lokale of regionale organisaties

Heb je een lokaal of regionaal opererende organisatie? Dan bevindt je doelgroep zich hoogstwaarschijnlijk in dezelfde omgeving.

Een regionaal (net)nummer zorgt voor herkenning: de beller kan uit je telefoonnummer afleiden in welke regio jouw organisatie is gevestigd.

Telewebphone levert telefoonnummers uit iedere regio.

Per stuk of per nummerblok

Net als bij landelijke en internationale telefoonnummers, kun je regionale nummers per stuk of per blok (10 of 100 stuks) afnemen. Een nummerblok is handig op het moment dat je meer dan vier medewerkers extern bereikbaar wilt laten zijn. Voor een indicatie van de kosten kun je contact met ons op nemen via ons contacformulier of we helpen je verder via e-mail of telefoon op 088-8008.800.

Nieuwe nummers direct gebruiken

Een nieuw regionaal nummer aanvragen is eenvoudig en snel geregeld. Telewebphone heeft – van bijna alle netnummerregio’s in Nederland – altijd nummers op voorraad die je direct kunt gebruiken.

Nummer verhuizen

Heb je al een regionaal nummer en wil je dat nummer graag verhuizen naar Telewebphone? Dat kan. Het verhuizen van een nummer heet ‘porteren’ en dat proces duurt ongeveer 10 werkdagen. Tijdens deze dagen ben je uiteraard gewoon bereikbaar via je voorgaande aanbieder.

Wenst u verdere informatie? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer of vult u ons contact formulier in!

zakelijkenummers

Waarom Telewebphone?

  • Persoonlijk advies en vakkundige begeleiding
  • Snel en voordelig geregeld
  • Vanaf €15,- per maand

Neem vrijblijvend contact met ons op! 088 – 8008.800

Neem contact met ons op

Op dit moment zijn wij niet in de gelegenheid om met u te chatten. U kunt ons mailen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Vragen, problemen of opmerkingen? Ik help u graag!

Klik op ENTER om te chatten